vrijdag 5 augustus 2022

2-2022 Thuis

Na maanden weer in dit oude Blogspot 2:0  kunnen zijn is als een thuiskomen in een schrijfhuis waar ik ooit woonde. Een woning waar ik wanden vol schreef. Ik kom thuis, het is vertrouwd en tóch is het anders. Anders, omdat ik méér thuis ben gekomen bij mijzelf. Ik ben minder vergeetachtig, kan mij meer focussen ook omdat ik jaren pammetjes slikte, niet veel maar toch dempte het mijn helderheid..

Ja, ik ben thuisgekomen bij mijzelf. Het was  en is nog steeds hard werken. Acceptatie en tevens mijn grenzen aangeven vooral naar mijzelf toe zijn sleutels. Maar ja, waarschijnluck is een mens zijn leven lang aan het thuiskomen. 

De mogeluckheden van dit Blogspot kijken mij aan.

Vrijheid van Meningsuiting!

Dit Blogspot kijkt mii net zo aan als het schoongepoetste Vrijheid van Meningsuiting aanplakbord in mijn woonplaats. Ik kijk ernaar, denk over wat ik er zou kunnen plaatsen en ….plaats voorlopig niets. Zou het inherent zijn aan het 75 ste levensjaar waarin ik sinds december vorig jaar ben beland? Misschien wel. Misschien niet. 



Vrijheid van Meningsuiting. Ik ben er dankbaar voor en daarom ben ik stil. Wellicht dat er later iets zinnigs uit de vingers komt via hoofd en hart te saam.

Tot dan!


PS een reactie geven lukt mij vooralsnog slechts via anoniem. Ik kom er nog wel achter hoe dat moet, want via het Google account lukt mij niet. Nog niet.


2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat je je huiskamer op het web weer gevonden hebt.
    Kus van Bloem 🌷

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel wel, B. Liefs van M

    BeantwoordenVerwijderen