Powered By Blogger

donderdag 13 juni 2019

2.152 Breiboezems

Voor lotgenoten (vrouwen) die een borstamputatie hebben ondergaan.

Opeens ben ik vanavond  tot topfan van de Facebook Pagina  #Breiboezem gebombardeerd๐Ÿ˜‚
Hm๐Ÿค”dan zal ik toch maar eens wat reclame moeten maken๐Ÿ˜.



Wat is een Breiboezem? 
Een Breiboezem is een gebreide katoenen boezem met zeer lichte vulling gemaakt voor vrouwen die een borst รณf twee  missen door borstkanker.
Een Breiboezem is veel zachter dan een siliconenprothese, die - vind ik- vooral in de tegenwoordige tropische zomers niet te dragen zijn. Zwaar, plakkerig en onaangenaam.
Twee zijn er bij mij ooit zรณ warm geworden dat ze uit elkaar barstten en de siliconen eruit pruttelden. ( je zult die troep in je lichaam hebben! Brr๐Ÿฅด) Een siliconen prothese zwiepte ik er zomers direct uit, echter wil je toch net echt ( dwz symetrisch๐Ÿคช, zoals ‘verwacht’๐Ÿ˜ wordt dat een vrouw eruit ziet๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜—) erbij lopen dan is de Breiboezem een prima oplossing in plaats van een siliconen prothese. Ook past de BB gemakkelijker in je prothese bh. Wat ik het mooiste vind aan Breiboezems is dat ze gratis en  met liefde door vrouwen voor vrouwen๐Ÿ’• worden gebreid. Ik weet nog goed dat de eerste keer dat ik een Breiboezem droeg ik ontroerd raakte omdat ik de liefde, de aandacht en het begrip van de maakster  voelde. Die voelde als een moederlijke koestering❤️๐Ÿ‘ en die ervaring is voor mij totaal anders dan een hard siliconen ding dat in een fabriek gemaakt wordt. 
Kortom ... al kan ook een Breiboezem nooit het gemis van je eigen borst of borsten vervangen, dan toch is het - voor het uiterlijk vertoon- de meest aangename oplossing.



www.breiboezem.nl

1 opmerking: