Powered By Blogger

woensdag 19 mei 2021

2:317 Onze Koningin


Foto: 5 september 2013 Dromen van Nederlanders op het Loo ter ere van de Inhuldiging van Koning Willem Alexander.

Onze Koningin, nee ik heb niet genoeg woorden om haar te omschrijven zoals ik haar zie zonder haar persoonlijk te kennen ( vooroordeel? Nee. Observatie en gevoel. ): intelligent, gevoelvol, krachtig, passievol, vriendelijk, daadkrachtig, begripvol, humorvol, aandachtig, helpend, luisterend, observerend. Een mooi mens! 


Echter, ik ken haar niet echt. Heb haar ooit in het kader van het project Mijn Droom voor ons land ( mijn droom was én is: Vriendelijkheid. Een vriendelijke samenleving met minder ( geen 😁 ) vooroordelen, generaliseren en discrimineren ) van een afstand mogen  ontmoeten evenals onze Koning. 


Nee, ik haar niet persoonlijk. Wat bindt is dat ze een zus verloor die zich van het leven benam en ik een broer op die manier. Het weekend dat hij zich het leven benam komt er weer aan. Het went nooit. Verschil is dat er nu geen Pinksterfeesten zijn zoals we voor Corona hadden. Daardoor lijkt het opeens íetsje langer geleden. Wat ook bindt is iedere keer als ik u zie op de televisie ik herinnerd word aan: weet je nog die droom over een vriendelijke samenleving? Onze koningin en koning  vind ik er het boegbeeld van. Dank u wel🙏🕯💗. 


Onze Koningin, Máxima,  van 💓e gefeliciteerd met Uw 50 ste verjaardag. Ik wens U een grandioos, gelukkig, goed, motiverend, inspirerend  en een vooral gezond nieuw levensjaar toe💐, waarbij ik u sterkte wens met uw leger wordende nest. Want dát is toch wennen. Moge u nog vele mooie Dromen dromen en moge ze werkelijkheid worden.


Met hartelijke groet,

Mathilde



 https://nos.nl/l/2381205


https://nos.nl/l/2381225

Geen opmerkingen:

Een reactie posten