Powered By Blogger

zaterdag 23 december 2023

26.2023 De ballade van gelukkige mensen

 Juist omdat er in de wereld veel ellende is, kom ik nu een ieder een mooie dag -met keuzes waar je je fijn bij voelt -toewensen met dit nummer. Dit nummer kan enthousiast, motiverend, inspirerend, blijmoedig en hoopvol maken ook indien je de woorden niet verstaat. Dan is de trilling ervan al opbeurend.

La Ballade des gents heureux door Gérard Lenormant. Een lied uit de jaren ‘60, dat mij omhoog kon tillen net als het schilderen van bijgaand schilderachtigheidje . 💞

https://youtu.be/he4jmetnkQY?si=jfAZ9NTxRlrdmS9p


5 opmerkingen:

  1. Fijn meezingen op woorden die ik niet vertaal. Mooie ontmoeting met dit engelen schilderij. dat een plekje heeft in ons huis notabene. en zojuist ook je vorige berichten gelezen. Dankbaar dat je in mijn leven bent.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, lieve Vrngl. Hoe kon jij je naam hier krijgen dat is mij nog niet gelukt? Dankbaar ook dat jij in mijn leven bent! Ik zet hier niet de naam die jij mij noemt. Liefs van Mathilde Fijne Kerstavind.
      Ik kom hier mijn eigen schrijven lezen vooral dat over HSP want …dat zal ik maar niet vertellen.

      Wel leuk dat wat jij engelenschilderij noemt ( zelf noem ik het ( innerlucke harmonieuze dans) bij jou hangt en ik het hier plaats. Zelden plaats ik een foto van een schilderachtigheidje. Dagdag

      Verwijderen
  2. Even een test of het nu wel lukt niet als anoniem, doch als Mathilde in te loggen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nog steeds anoniem terwijl ik wel inlog op Google account. Ik snap er niets van.

      Verwijderen