Powered By Blogger

zaterdag 11 november 2023

18.2023 De geraniums gaan naar binnen

 Ze haalt de oude geraniums die al vele zomers bloeien naar binnen, de temperatuur zakt vannacht en deze planten hebben - al zijn ze sterk- deze maanden genoeg meegemaakt. Zoveel hoosregens. 

Ze zingt opeens zachtjes: “Spirit of Peace, kom” en denkt aan mensen en dieren in extreem zware situaties. Ze bidt/wenst dat mens en dier net zo veilig zijn voor weersinvloeden en 🙏🏼🕯💕voor wat voor afschuwelijke invloeden dan , als de oude geraniums die al jaren in huis overwinteren. 

Het is geen vergelijking, beseft ze. 

De geraniums zijn veiliger dan: baby’s in een couveuse, mensen op een ic en mensen in en rond ziekenhuizen in de Gazastrook. Veiliger dan andere mensen die daar in de buurt woonden en die nu dakloos zijn. Gebroken harten💔. Mogelijk veiliger dan al de mensen die sinds 7 oktober gegijzeld zijn.

Ze heeft begrip voor veel, doch er zijn  overschrijdingen van een grens, ook als je jezelf wilt verdedigen. Geweld  beantwoorden met nog veel en veel zwaarder  geweld ook op onschuldigen,  is geen oplossing. Slechts meer leed en meer haat is het resultaat


Moge Liefde, Compassie en Empathie ondanks alles overwinnen. 🙏🏼🕯🥰.We zijn een gedeelde Mensheid

op deze kleine in de Ruimte draaiende planeet. .

Moge elkaars leed  gezien en zo mogelijk begrepen worden .

Niet nóg meer geweld🥹, daar krijg je geen inzicht door slechts nóg meer generaties na generaties na gemeraties met zielePijn in het DNA en gebroken harten 💔.

. Respect voor al wat leeft🙏🏼🕯!  

Leven en laten leven.  

🙏🏼🕯🥰

❤️








Geen opmerkingen:

Een reactie posten