Powered By Blogger

zondag 28 april 2019

2.127 Te erg😢

Een paar dagen las ik geen nieuws behalve over Koningsdag. Dát liet ik binnenkomen, verder voelde ik mij te ziek. En nu?
Het is niet te bevatten zo veel  en niet te bevatten zo vaak er terreur is. Dát is pas écht walgelijk ziek. Kortgeleden in Sri Lanka en in een synagoge in California en vandaag ook verkiezingsvrijwilligers die om het leven zijn gebracht. Mensen zijn van het leven benomen, mensen die geen kwaad deden. Ze waren zichzelf in een kerk, in een synagoge in een moskee of in een verkiezingslokaal. Vermoord door TE zeer ongenuanceerd denkende lieden. Lieden begrenst in hun patronen, vrijheid denkend te verkrijgen door het ontnemen van een medemens van hun vrijheid? In geen enkele religie staat dat je een ander mens mag vermoorden. Levenskracht is levenskracht. Een wonder. Levenskracht is energie die we zowel positief als negatief kunnen gebruiken. Laten we menslievend blijven. Blijf ruimdenkend , ruimhartig en constructief.  
Laten we ons niet gek maken door een stel haatzaaiers op Twitter die zelfs over Koningsdag negatieve praat hebben.
Het is nog steeds iets om intens dankbaar voor te zijn dat gisteren, Koningsdag, als een vriendelijk evenement vol verbondenheid, vredevol heeft plaatsgevonden. @Dankbaar voor de opmerkzame ogen van agenten en beveiligers. 

Een wereldvrede vlammetje brandt❤️ 🕯❤️voor de mensen waarvan dierbaren zijn omgekomen. Waar dan ook. Stilzijn is ontmoeten. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten