Powered By Blogger

zaterdag 29 december 2018

2,59 Onbekend gebied

Regelmatig valt het mij op dat mijn Blogspot wordt bezocht door: onbekend gebied. Eerst dacht ik: oh. Later: wat of wie is dat onbekende gebied? Googlede het. Zoals ik al dacht is onbekend gebied: land dat niet in kaart is gebracht. Hm🤔. Logisch. 

Vreemd. Maar vanuit dat land kan blijkbaar wel geïnternet worden ... door een mij waarschijnlijk
onbekend mens. Of misschien wel vanuit het ISS? ( of is dat hoogmoedig om te denken? Ja dus.🤪
Of  misschien van een andere planeet. Mars? De 
Maan? Huh, dat zou echt te eng zijn. 

‘Blogster heeft digitale ontmoeting/ connectie met intelligent 
wezen uit onbekend gebied in de Ruimte.’Argh😳🥴😅🤣. Oudste zus vindt dat ik te veel fantasie heb. Heb ik dat? Meestal sta ik het niet toe. Echter, ik grijns om de verbeelding die op dit moment van schrijven de kop opsteekt. Mijn vader zou zeggen: stel je niet aan. 
Het tweede dat / wat ik vond was en is, dit: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Johari-venster.  Het Johari Venster gaat over hoe anderen je zien😁 maar óok hoe je jezelf ziet. 🤔. Hoe zie ik mijzelf? Ga ik dat hier beschrijven? 😁🙄😅🤨🥴
Vandaag zocht ik wederom onbekend gebied op- echter het zou vreemd zijn indien de beschrijving zou zijn gewijzigd- want afgelopen week is mijn Blogspot er 8x door bezocht. Ik besef dat bezoekjes uit andere landen mij net zo onbekend zijn als de bezoekjes door het onbekende gebied. 

Na het gereis van de afgelopen dagen  wil ik eigenlijk niets met onbekende gebieden te maken hebben, ook niet in mijzelf. Is dat een blinde vlek? Yep, het zal heus wel.
Weer heb ik iets van: to write or not to write? 
Echter, stel dat ik een auteur van boeken zou zijn, dan zou ik mogelijk een website hebben. Zeker weten dat deze ook bezocht zou worden door mij onbekenden. 
Zucht!
Dag wie dan ook bezoeker van mijn Blogspot. Moge het je goed gaan.

Vandaag ga ik schilderen. Dát is voor mij keer op keer weer een verwonderend gebeuren wat er tevoorschijn kan floepen. 
Tja, bekend onbekend gebied verbonden met het AL en toch zo dicht bij mijzelf.
Laat ik er nu maar over ophouden. Ik word ietwat blah van mijzelf. 








2 opmerkingen:

  1. Ik heb hetzelfde. Mijn blog https://dailylifeinthecorona-time.blogspot.com/ is 1 keer door onbekend gebied bezocht met als besturingssysteem Windows

    BeantwoordenVerwijderen