Powered By Blogger

donderdag 16 januari 2020

2.209 Google, waarom toch?

Allerbeste Google,

Het moet mij toch lukken om hier in dit Blogspot een respons op de respons te geven die @Beppe en @Bloem en anderen mij geven op mijn schrijfsels?
Oké, doorzetten. Ik probeer en probeer en pen ondertussen van mij af. Relaxed blijven. Adem diep in, adem uiiiiiit en weer in. Ondertussen frons ik mijn wenkbrauwen naar Arjen Lübach, Inderdaad, deze senior heeft nog steeds een haat liefde verhouding met het digitale tijdperk. Ze heeft het nóg steeds niet onder de knie. Grrrrr.


Okee, ik probeer in te loggen met de mantra: het lukt, het lukt, het lukt mij. Dat inloggen doe dat heel nauwkeurig.
Krijg ik tegelijkertijd een melding van ons aller Google, dat er een nieuw apparaat probeert in te loggen. Pfff. Nou, dit is geen nieuw apparaat. Het is wel een ander e-mailadres en wachtwoord. Dit omdat mijn eerdere e-mailadres het evenmin niet deed tijdens de inlogprocedure. Vol verwachting een reactie getypt. Mispoes. Weer niet. Niets, natha, rien, nothing. 
Wie probeert er dan nog meer in te loggen? 
Dit is vast een test van: hoe stressgevoelig ben je? Zeker niet goed voor de Zorgkosten, want een extra 1/4pilletje innemen tegen stress hypertensie ligt op de loer. Dadelijk een kalmerend kopje kamillethee nuttigen.
Heb de neiging om weer de hele boel te deleten. Doch self compassion in motion, dit Blog mag bestaan,  dus ...mag ik bestaan en dus doet het  er toe. 
Maar ja, het is wel een gratis Blogspot waar ik veel ziel, zaligheid en onzaligheid in uit en deel🤭😁

Het rare is ook dat wanneer ik mijn Blogspot oproep er rechts bovenin staat: Blog maken ( met daarnaast) inloggen.
Wanneer ik op inloggen click kom ik gelijk - zonder wat dan ook in te loggen -op de pagina waar ik een nieuw Blog kan schrijven. Dank u wel. Maaarrrrr ... het voelt raaaaarrrrr. 🙄.

Click er nét weer op, kan ik er helemaal niets meer schrijven want ik krijg te lezen dat ik niet de auteur van dit Blog ben. Grrr.  Inclusief Europese richtlijnen. Had dus mijn andere e-mail gebruikt. Dus wederom terug naar mijn oude e-mail adres? Dit kan niet. Want nu kan ik echt niet meer inloggen. Via een omweg- vraag mij niet hoe, want dat ben ik nu vergeten. Zit mij  zo op te winden- lukt het toch en ik kan weer mijn Blogspot 2.0 in. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Technisch gezien zal ik waarschijnlijk logisch en onlogisch händelen🤔?

Beste Google, ik ben dankbaar dat u tegenwoordig de mogelijkheid geeft om te veel witjes weg te werken.( daar werk ik nog steeds aan) Er is dus de gelegenheid geschapen om een bericht in zijn geheel door te scrollen. Dat is een verbetering. 

Echter geen reactie kunnen geven op een reactie- dus niet dankjewel kunnen schrijven-vind ik zo onfatsoenlijk.
Moge het mij mogelijk gemaakt worden, alsjeblieft dank je wel. Verder vertik ik het om op de knop Nieuwe Blogversie te clicken. Dat is geen Vrijheid als ik daar toe verplicht wordt.
Dank dat ik een Blogspot gebruiken.

Joehoeeeee Google, zit er  een mens achter de knoppen? Lief mens, wil je dan alsjeblieft hieronder een reactie geven🙏

Dank je wel💐😁🤪 en ze viel voor Pampus neer, denkend aan verhoogde zorgkosten door de vergrijzende generatie Boomers😰.










1 opmerking: