Powered By Blogger

maandag 14 januari 2019

2.75 STEM OP TREES OF MEMORY van 13 tot en met 23 januari 2019 🍀🌳💕🌳🍀

🍀🌳💕🌳🍀 Neem de tijd om rustig dit bericht  te lezen, bijvoorbeeld tijdens je lunchpauze, vanavond of wanneer het je schikt. Dank je wel.

( 24 januari 2019: de stembus is gesloten)


De Vereniging Trees of Memory met Mario Dieringer als initiatiefnemer is genomineerd voor Dein Weg Award  van de Ergo Verzekeringsgroep. 




Mario is op 31maart 2018 gestart met zijn 
Foothpath for Life de wereld rond. Tot nu heeft Mario 1800 km in de benen en is hij door omstandigheden nog in Duitsland. De weg loopt - tot nu toe- door 13 landen én zal gaan door díe landen waar mensen hem uitnodigen om bomen te planten voor suïcide slachtoffers en hun nabestaanden. Een Tree of Memory planten is leven planten voor een genomen leven. Zo je wilt kan het ook voor een dierbare die op een andere manier is overleden. Een boom en de ceremonie eromheen is een  eerbetoon aan de overledene en helpt de nabestaanden bij het rouwproces en helen. Soms start dat rouwproces pas echt als een boom geplant is. De boomplanting voor mijn broer die door suïcide om het leven kwam heeft mij geholpen en helpt mij nog steeds. Leven voor Leven.


Graag zou ik je willen vragen om een stem uit te willen brengen op Trees of  Memory https://www.dein-weg-award.de/voting/#photo-21


Sponsoring Mario’s Voetpad- die zijn huis, zijn baan en zijn spullen heeft opgegeven om zich met hart en ziel voor jaren te wijden aan zijn missie -is éen van de projecten die de Vereniging Trees of Memory steunt. 
Indien Trees of Memory de prijs wint dan kan Mario een jaar lang  financiëel min of meer gesponsord worden tijdens zijn Foothpath of Life rond de Aarde( bomen, verzekering, voeding, vervanging wandelschoenen, tent die kan scheuren, andere kleding en attributen en meer) dat zou een stuk opluchting geven. De vereniging- die van donaties afhankelijk is- zou daardoor meer financiële  ruimte krijgen dan anders om nabestaanden te ondersteunen, depressieve en suïcidale  mensen bij te staan en door te verwijzen naar de juiste behandelaars kortom ...Moed  te geven.

Een stem voor Trees of Memory! That’s all I am asking for evenals of je alsjeblieft dit wilt bericht doorsturen in je familie, vrienden en kennissenkring. Zo mogelijk ook op de sociale media.


Click je op de link om vervolgens op de stemknop
voor Trees of Memory  drukken? Doe je het? Dat zou top van je zijn. Dank je wel. https://www.dein-weg-award.de/voting/#photo-21



Nog even dit—> Daarbij pleiten we naast de Trees of Memory ook voor het belang om bestaande gezonde bomen te behouden, bomenkap van deze gezonde bomen tegen te gaan én bomen te planten. Iedere boom die  geplant wordt is eveneens een bijdrage aan het verminderen van CO2 uitstoot, het verkrijgen van zuurstof en het opvangen van fijnstof. Hoe 
dan ook, bomen  verdienen ons respect. Geef ze de ruimte. Vogels, andere dieren, insecten en mensen kunnen niet zonder, ook niet voor de beschutting, koelte en rust. Bomen verbinden zich met elkaar en met ons wereldwijd. De Trees of Memory verbinden zeker. 🍀🌳💕🌳🍀

Click je op de link en dan vervolgens op de stemknop? Doe je het? Dat zou top van je zijn. Dank je wel.


Dank je wel, namens Mario die je via dit filmpje ook vertelt hoe belangrijk je stem is.
Dank je wel.

https://youtu.be/3Gzi1IJGA1o


Meer informatie over Trees of Memory—> https:// www.treesofmemory.com

Dank voor je aandacht.

🍀🌳💕🌳🍀






Geen opmerkingen:

Een reactie posten