Powered By Blogger

zondag 10 februari 2019

2.82 phishing?

Tussen mijn contacten bespeur ik een contact met een foto van een mij onbekende breeduit lachende zeer goed uitziende jonge man met de naam van een mij bekende schrijfmaat. Dát klopt niet. Het telefoon nummer is - na onderzoek- het telefoonnummer van inderdaad die bekende schrijfmaat. De lachende jonge man heb ik geblokkeerd, gewaarschuwd door een buikgevoel, echter daardoor werd automatisch ook het schrijfmaatje geblokkeerd. 


Een ander waarschuwt het schrijfmaatje die al een poos een ander telefoonnummer heeft. Wát een gedoe. Hoewel ik een mens ben die kiest voor vertrouwen, bezit ik wél een gezonde dosis wantrouwen! Ondertussen heeft de mij onbekende jonge man een vriendschapsverzoek bij het mij bekende schrijfmaatje ingediend ( kun je mij nog volgen😁?) Op de foto staat op de achtergrond ( lange leve een loupe) vaag zichtbaar het woord: fishin. ( phishing). Schrijfmaatje is bezorgd. Ik ook.  Mijn buikgevoel was kloppend en ik ben mij ervan bewust -wat anderen in het verleden ook zeiden- dat mijn buikgevoel bíjna altijd juist is. Als ik erin stink, dan is het goed fout en dan snap ik niet dat ik het niet zag of voelde.


Ondertussen heb ik in het kader van vertrouwen voeding geven een schrijfster die mij een vriendschapsverzoek stuurde, nadat we ons te goed hebben gedaan aan elfjes schrijven op een pagina van een ander dierbaar schrijfmaatje, aan mijn Facebook pagina toegevoegd. 
Vertrouwen wint. Ja, ik deel dit. Waarom? Hm🤔. Om mijn vertrouwen te tarten? 

Om te waarschuwen voor raar gedoe. 


Hm, verbeelding brengt je overal? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten