Powered By Blogger

zondag 11 augustus 2019

2.158 Kalmeren oftewel even laten rusten

Heb een poos niets van mij laten lezen. Tot schrijven hier kwam het niet. Te veelheid. 

Afijn, waarom ben ik wederom hier beland? Vanmorgen wou ik @The Daily Calm gaan beluisteren. Meditatie met vervolgens dagelijks een thema ter meerdere glorie van innerlijke verandering van vastgeroeste patronen. 

Gisteren - zaterdag 10 augustus - was er het thema irritatie/ frustratie. Indien je irritatie/ frustratie voedt dan krijg je irritatie/ frustratie. Indien je geduld voeding geeft dan krijg je ... geduld.
Dát was de bedoeling.


Maar mijn telefoon heeft kuren vandaag, en zo kwam het dat er nog steeds de boodschap over irritatie stond. Zeer frustrerend. Vooral omdat ik op dag 345 van mijn daily calm gebruik sta.
Het zal toch niet zo zijn dat ik weer bij dag 1 moet beginnen?
Ooooh mensen en toen begon er iets te kriebelen van de humor in mij. Lol. Ik had mijzelf dubbel tuk. Want mediteren heeft niets met presteren te maken. Dus wat maakt de hoeveelheid dagen dat ik het achterelkaar doe, uit?
Ik kalmeerde. En- toch nog lichtelijk gefrustreerd- luisterde ik weer naar de daily calm van gisteren. ( deed ik wel eens vaker, maar nu was het anders)
Geluisterd en toen kon ik het laten rusten. Geduld hebben. Ook met mijzelf. Het gaat niet om presteren. Laat ik het simpel houden.

Net zag ik dat de daily calm van zondag 11 augustus er nu wél is. Thema: Simplicity. Leuk he?
Ja, laten we het eenvoudig houden.😊
🍀💕🍀

Nu ga ik trachten de afbeelding die bij het thema Irritation hoort, te downloaden. Foto’s versturen lukt vandaag dan wel, dan niet. Okee, even diep ademhalen. Hier is het op de vingers van 1 hand gelukt. Of was dat in mijn vorig Blogspot?

@ lukt niet. Nóg niet. Even laten rusten. Geduld is een schone zaak. 😁🥳. Ooit maak ik hier een prachtig Blogspot van. Met mooie Natuurfoto’s en ja ook weeeeer foto’s van wat ik schilder. 

Een ieder wens ik een mooie zondag toe met een warme 😊en een melodie in onze ❤️ harten. Laten we  vriendelijk voor onszelf zijn en dus is dat ook  voor en naar ons medemens toe. Een vriendelijke samenleving begint bij onszelf en is een keuze. En ja, we vechten allemaal onze eigen strijd.  Allemaal hebben we onze conditioneringen door ervaringen, opvoeding, achtergronden, cultuur, religie en door waar een ieder wel of niet in gelooft. Maar we zijn allemaal mens met een ❤️e klop.  Beseffen dat iedereen die  eigen  innerlijke strijd  heeft en dat we allen een  hartenklop hebben kán verbindend werken. We zijn allen mens op deze in de ruimte ronddraaiende prachtige ( ondanks de crisis) planeet Aarde.


  ... vriendelijkheid kost geen geld .

🤔🥳hm☺️ging ik op de belerende tour? Het was niet mijn intentie, maar ik laat het wél staan😄.






#the daily calm, #irritatie, #frustratie, #geduld, #humor, #om jezelf lachen.#vriendelijkheid#eenvriendelijkesamenleving#verbinding#ademen

1 opmerking: