Powered By Blogger

zaterdag 17 november 2018

2.44 3) Opruimen, doorgeven en loslaten

In de opruim en doorgeef modus zijn. Aan mensen vragen, ‘wil je dit en dat?’ ‘ja, dat wil ik graag. ’ Dag en tijd afgesproken. Aan weer anderen vragen en men reageert nog niet dus aan weer een ander vragen’ wil je dit of dat hebben?.’ Ja dus. Tijd afgesproken.. Doch het wordt afgezegd. Een ander zegt ook af. Weer een ander eveneens. Drie verhuizen naar de maandag, komen dan ik weet niet meer wanneer ik weet niet meer wat ophalen. Maandag wordt ook een vriendin geopereerd. Mijn oude hersenen overzien het niet meer. Ik klim wederom naar de zolder. Ik kijk rond en denk: nu ga ik de verwarmingsman voorgoed afbellen. De verwarming deed het vanmorgen. Even later weer niet. Om gek van te worden. Ik krijg het er warm van. 
Welles, nietes. Het is Mercurius retrograde. Dochter wil nog steeds dit en dat naar de Kringloop brengen.


In Wesseling wordt een Tree of Memorry geplant. In november. Verbinding is. Moge de Moederboom in dat gebied de nieuwe boom opvangen. 34 km verder staat de Tree of Memory voor mijn broer. In mei geplant. Dan appt mijn jongste zus: ‘komt het uit als we straks langskomen? Het is heerlijk fris zonnig weer. Zullen we naar het bos gaan? ‘
Zalig. Het bos roept. Gezellig, dat zij en mijn zwager komen.
Ik adem diep in en uit. Nu is het tijd voor de Calm app. Het thema is: healing,
Loslaten,al dat opgeruim loslaten🤪
Misschien wil zij het een en ander?  DE groene koffer van onze moeder staat pontificaal in de gang. Hoor ik mijn ouders in gedachten grinniken?

Hier en nu zijn.
Ademen, dat is het belangrijkste
 hier en nu.


  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten